Покани и картички

Покани и картички.

Едва ли искате да организирате фирмено парти или тържество, на което да не присъства никой. Затова изпратете покани. Добре изработената покана говори за стил, независимо дали е част от фирмената идентичност на една компания или е изпратена по повод рождения Ви ден. Освен това, чрез изпращането на покани Вие засвидетелствате уважение към гостите си.

В последно време по случай празниците получавате и много картички, повечето в електронен формат на електронната Ви поща. Бъдете честни, понякога дори не отваряте подобни писма. Електронната картичка не носи същото послание както картичка изпратена по пощата. Красива картичка, отпечатана на хубава луксозна хартия и персонално адресирана до Вас, в червен плик, с хубаво пожелание. Със сигурност бихте се впечатлили и зарадвали от подобна картичка изпратена по пощата, специално на Вас.

Ние в Копирен и рекламен център „Контраст“ разполагаме с голямо разнообразие от релефни и перлени картони, както и различни ламинати за изработването на красиви покани и картички. Предлагаме както стандартни покани и картички, така и нестандартни, с неправилна форма. Свържете се с нас и ние ще обсъдим идеите Ви за покани за различни поводи или направата на картички, с които да зарадвате близките или бизнес партньорите си.

Картички

IMG_0278
IMG_0279
IMG_0281
IMG_0273
IMG_0277
expo 1 mockup
Ac-garant mockup
pokana minions
покани
IMG_0271
IMG_0278 IMG_0279 IMG_0281 IMG_0273 IMG_0277 expo 1 mockup Ac-garant mockup pokana minions покани IMG_0271