Визитки

Размяната на визитки е първото нещо, което правим при среща с бизнес партньори. Много често се срещаме и разговаряме с потенциални клиенти или доставчици и по-късно търсим визитките им, за да позвъним. Ако визитката Ви е изрязана зле или напечатана върху тънка хартия, това едва ли ще остави добри впечатления върху партньорите Ви. Визитката е лицето на Вашия бизнес и има ключов елемент за успеха му. Затова не трябва да се прави компромис.

Ние предлагаме много възможности за изработване на визитки. В комбинацията от тях може да потърсите уникалността на Вашия бизнес. Разполагаме с голямо разнообразие от релефни и перлени картони. Може да се добави ламинат – мат или гланц с различна дебелина, който освен че защитава визитката й придава по-голяма твърдост. Ламинираните визитки с „кадифе“ ламинат придават усещане за мек и приятен допир и създават усещане за лукс. Свържете се с нас и ние ще Ви предложим варианти.

Ако желаете може да направите поръчка на визитки онлайн. Разполагаме с голяма база от готови шаблони, в които трябва само да заместите своите данни. Може да го направите в удобно за вас време. Използвайте онлайн платформата ни – www.photopis.bg

Визитки

4
Ivan
1
2
5
3
4 Ivan 1 2 5 3