Дигитален печат

Дигитален печат

Дигитален печат.

Дигитален печат, наричан още цифров печат е технология, посредством която печатът се извършва директно от файл. Изображението се подготвя и печата директно от компютър. Не е необходимо създаването на плаки и филми. Може да бъде лазерен или мастиленоструен, като най-често понятието се използва за лазерния печат.

Дигитален печат означава високо качество и кратки срокове за изработка на печатни продукти в малки тиражи. За разлика от традиционния офсетов печат, печатните продукти са готови в същия или на следващия работен ден. Няма изисквания за минимални количества или тиражи. Ние от Копирен център „Контраст“ можем да отпечатаме за Вас дори един лист. В световен мащаб дигиталният печат бележи ръст с всяка година, въпреки твърденията, че печата бива изместен от компютрите и смартфоните.

В копирен център „Контраст“ използваме дигитални печатни преси от производствен клас на Konica Minolta с качество на печат 1200 x 1200 dpi/10bit, познаваме технологичните процеси и ще Ви предложим ефектни крайни продукти.
Можете да разгледате продуктите, които произвеждаме в секцията ни Продукти.

Защо да изберете дигитален печат от „Контраст“?

  • Ние сме гъвкави. Няма изисквания за минимални количества. Можете да поръчате тиражи от един брой до стотици бройки, благодарение на технологиите за дигитален печат, с които разполагаме.
  • Разнообразни довършителни операции. Имаме оборудване и екип, който може да се справи със сложни полиграфически изделия. От обикновени визитки до луксозни каталози с твърди корици и нестандартни печатни продукти.  Различни видове подвързване, скрепване с капси и болтове, ефектни ламинати, създаващи усещане за луксозност на изделието и др.
  • Голямо разнообразие от медии за печат. Цветни и структурни картони, релефни картони, самозалепващи материали или синтетична хартия. Това са само част от медиите, които поддържаме.
  • Персонализирани печатни продукти. Всяко копие от Вашата поръчка може да бъде с различна информация като име, номер, изображение, адрес, баркод и др.
  • Печат на книги в малки тиражи (печат при поискване). Ако имате нужда дори от един екземпляр, изберете услугите на Копирен център „Контраст“.

Ако искате да направите запитване за даден печатен продукт, можете да го направите тук.:

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас. С удоволствие нашият екип ще Ви насочи към най-подходящото от технологична гледна точка решение.

Големите идеи изискват брилянтни цветове. Реализирайте ги.