Канава

печат върху канава

 Печат на канава, опъната на дървена подрамка.

Не дръжте любимите си снимки на компютъра, запазете спомените за дълго. Печата върху канава внася модерен елемент в интериора на всеки дом, офис, заведение или хотел. Можете да отпечатате скъп момент от последната си ваканция и да украсите стената си. А може да направите и страхотен подарък на близък. Може да отпечатате и репродукция на известна картина.канава

Предлагаме Ви печат върху канава, опъната на дървена подрамка, с поставено окачване за стена. Печатът се извършва от професионални машини на Canon за фотография и изобразително изкуство с висока резолюция. Страничния кант на канавата може да бъде бял, черен или огледална част на изображението. Лакът, който полагаме след печат за защита на канавацата и мастилата може да бъде гланц или мат.

Може да прочетете повече за печата върху канава тук.

Предлагаме няколко вида канаваца в зависимост от оплетката, дълбочината на текстурата и белотата. Основно можем да ги класифицираме на икономичен вариант и премиум вариант канава. Икономичният вариант канава се характеризира с по-ниска плътност на канавацата (около 340 гр.), има по-висока белота и е подходяща за интериорен дизайн на жилища и офиси. На нея могат да бъдат отпечатвани репродукции на картини, висококачествени изображения и снимки за декорация.

Можете да разгледате цените и да направите онлайн поръчка за печат на канава стандарт тук.

Премиум канавата е с по-висока плътност, има по-голямо съдържание на памук и притежава сертификат за архивност. В затворени помещения канавата ще издържи повече от 100 години без да пожълтее и да се напука. При изработката й не са използвани изкуствени избелители или киселини и тя има неутрално PH. Когато искате Вашите спомени да се запазят за дълго без цветовете да се променят, изборът ви трябва да е премиум канава. На този вид канава се отпечатват Fine art изображения, репродукции с галерийно качество и фотографии, които да останат непроменени за дълго. Цветовете при нея са ярки и наситени, има по-широко цветово пространство и по-наситено черно, за реалистично пресъздаване на сенките.

Можете да разгледате цените и да направите онлайн поръчка за Печат на канава Премиум тук.