рязане на фолио

Външна реклама

Външна реклама.

Външна реклама (out-door advertising) е реклама, която достига до потребителя извън неговия дом. В противовес на телевизионната и интернет реклама, външната реклама цели да привлече вниманието на потребителя, когато той е на път към обществени места, пътуващи, чакащи или на специфични търговски места. Външна реклама не са само табелите на магазините, а също и: плакати, флаери, билборди, рекламиране по обществения транспорт, брандиране на автомобили, брандиране на витрини, транспаранти и банери, реклами в светещи кутии по автобусни спирки (City light – съоръжения) и др.

Ние предлагаме:

  • Рязане и апликации от едноцветни фолиа. Приложения: изработка на несветещи табели – букви и векторни елементи; стикери за автомобили, мотори, яхти; външна рекламастикери за стена; брандиране на витрини на магазини и офиси. Съществуват различни видове фолио: класическа серия, автомобилно (каст) фолио, флуоресцентно, фолиа за задно осветяване, светлоотразително, пясъкоструй и др. в зависимост от приложението и ефекта, който се цели.
  • Пълноцветен печат върху фолио за външни условия. Фолио с устойчивост на външни условия от 3 до 5 години. Има широко приложение: облепяне на витрини на магазини, транспортна реклама, изработка на табели, знаци и др.
  • Печат върху винил. Билборди, винилни пана, транспаранти и др.

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип ще Ви консултира при избора на продукт.