За нас

Кои сме ние?

Както може би сте се досетили, ние произвеждаме печатни и рекламни продукти. Копирен и рекламен център „Контраст“ е създаден през 2006 г. като започва дейността си основно в сферата на копирните услуги. В последствие разширихме дейността си в широкоформатното размножаване на чертежи и документация. Не след дълго започнахме да предлагаме и дигитален печат, заедно с довършителните процеси, а няколко години по-късно и широкоформатен фотографски и арт печат. Печатната ни база разполага с над 20 машини за размножаване, дигитален и фотографски печат и довършителни процеси от най-добрите производители: HP, Canon, Xerox, Epson, GBC, Rowe. Наши клиенти са: ученици и студенти, архитекти и проектанти, университети, общини, държавни учреждения и фирми, рекламни агенции, фотографи и много други.

Ние сме пристрастени към добрия дизайн, зашеметяващите фотографии и дигиталното изкуство. Усмивката, когато нашите клиенти получат рекламни си материали или когато заснемат вълнуващ момент или красив пейзаж и видят след това творението си на стената е нещото, което ни кара да продължаваме да се развиваме, да се учим и да инвестираме. Изпитваме страст към качеството. Затова предлагаме само най-качествените материали в сферата на полиграфията.

НАШАТА МИСИЯ Е ДА ИЗНЕНАДВАМЕ И ДОСТАВЯМЕ РАДОСТ НА КЛИЕНТИТЕ СИ. ЧРЕЗ ПРОДУКТИТЕ НИ ИЛИ ЧРЕЗ ОБСЛУЖВАНЕТО НИ. НАШАТА ЦЕЛ Е ДА ВИ НАПРАВИМ МАЛКО ПО-ЩАСТЛИВИ.

Гордеем се с постигнатото до момента, но това не ни спира да мечтаем и планираме. Стремим се да предлагаме високо качество, разумни цени и кратки срокове. Както и да не изоставаме от най-новите тенденции в бранша. Свържете се с нас и ние заедно ще изградим една по-добра Ваша бизнес идентичност или ще Ви помогнем да създадете Ваше собствено изкуство, с което да украсите стените си.