Фотографски печат

Фотографски печат

Фотографски печат с галерийно качество.

Ние от Копирен и рекламен център „Контраст“ сме пристрастени към добрия дизайн, зашеметяващите фотографии и дигиталното изкуство. Предлагаме на клиентите си широкоформатен фотографски печат с изключително качество върху едни от най-добрите медии за печат в световен мащаб.

За нас качеството е страст и ние не правим компромис с използваните материали. Работим с най-модерните технологични системи за професионален фотографски печат от Canon ImagePrograf, които ни позволяват да отпечатваме изображения с ширина до 1118 мм (44 “) и невероятната резолюция от 2400 dpi.

 

Пигментните мастила LUCIA EX имат изключителна устойчивост на УВ лъчи, като в затворени помещения издържат повече от 150 години. Освен това печатът с оригинални мастила на Canon гарантира фини детайли, плавни преливки и по-наситено черно за пресъздаване на сенките.
Без значение дали Ви трябват няколко снимки във формат 10 на 15 см или искате да отпечатате снимка в голям формат от последната ви ваканция. Обърнете се към Копирен център „Контраст“.
Можете да изкарате снимките си от телефон, Фейсбук или лаптопа директно като използвате онлайн платформата ни за поръчки – www.photopis.bg

Големите фотографии могат да бъдат представени по различен начин. Могат да бъдат в рамка, каширани (подлепени) върху пенокартон или ПВЦ плоскост. Нашият екип ще Ви посъветва за най-доброто решение за Вас, така че да представите изображението си по най-добрия начин.

Не оставяйте спомените си на компютъра или в телефона. Можете да поръчате фото постер на фотохартия или пенокартон, чрез нашата web-to-print платформа.