Флаери

Защо трябва да заложите на реклама, чрез печат на флаери?

Флаерите са печатен продукт, представляващ един лист отпечатан едностранно или двустранно. Най-често флаерите се изработват във формат А6 и  А5. По-рядко може да се срещнат с размер 210 на 100 мм или А4. Макар да се подценява ролята на флаерите в последно време, това не е точно така. Вярно е – болшинството от хората не искат нежелан „спам“ в пощенските си кутии и почти навсякъде някой се опитва да ни напъха листче в ръцете. Но въпреки навлизането на дигиталните технологии, печатът все още си остава основен канал за реклама. Освен това, чрез флаерите могат да се правят различни комбинации между печат и дигитални технологии, добавяне на интерактивност. На флаерите може да бъде поставен QR код, който при сканиране със смартфон да отвежда на съответна уеб страница, където след регистрация потребителят да получава отстъпка от продукт примерно. Или лайкове във фейсбук. От флаер, при сканиране може да  отвежда потребителя до видео с качествата на предлагания продукт или до пояснения за състава на продукта. Когато печатните материали са ценни по някакъв начин за потребителя, той също ще ви оцени и ще запомни вашия бранд и вашата реклама.

Ние от Контраст Ви предлагаме дизайн и печат на флаери със стандартни и нестандартни размери в сравнително кратки срокове. Нямаме изисквания за минимални количества. Флаерите са чудесен начин да представите на потенциалните си клиенти своите бизнес предложения, промоции, оферти и дати за събития.

Можете сами да изготвите дизайн на своя флаер онлайн или да качите готов файл за печат в онлайн платформата ни: www.photopis.bg

Флаери

9
6
3
31
7
1
9 6 3 31 7 1