Плакати и постери

печат на плакати и постериИскате да отпечатате плакат на любимия си футболен отбор, любим актьор или музикант? Или имате нужда от изработка и печат на постер с презентационни или научни цели?

Ние от Копирен и рекламен център КОНТРАСТ можем да отпечатаме дори един плакат за вас. Разполагаме с печатащи широкоформатни машини, които предлагат качество на печат с резолюция 2400 dpi и голямо разнообразие на печатните носители. В зависимост от Вашите нужди Ви предлагаме:

1. Икономичен печат с по-ниско качество и цена върху плакатни хартии 120гр. и 180 гр., подходящ за краткосрочни излагания като събития, концерти, мероприятия.

2. Фотографски печат с изключително качество, върху медии като: фотохартия гланц или сатен, полипропилен или текстилен банер. Приложения: малки бройки плакати и постери с изключително качество на печат, фотографии, снимки, изложби и др.

Ако имате нужда можем да ви помогнем с дизайн. Особено често това се налага при изработката на постери. Последните намират приложение при научни конференции, изложби, събития, изпити, защитаване на проекти и др.

Можете да направите поръчка онлайн на Вашите постери и плакати на нашата онлайн платформа: www.photopis.bg