Дигитален печат

дигитален печат

Дигитален печат.

Дигитален печат, наричан още цифров печат е технология, посредством която печатът се извършва директно от файл. Изображението се подготвя и печата директно от компютър. Не е необходимо създаването на плаки и филми. Може да бъде лазерен или мастиленоструен, като най-често понятието се използва за лазерния печат.

Дигитален печат означава високо качество и кратки срокове за изработка на печатни продукти в малки тиражи. За разлика от традиционния офсетов печат, печатните продукти са готови в същия или на следващия работен ден. Няма изисквания за минимални количества или тиражи. Ние от Копирен и рекламен център „Контраст“ можем да отпечатаме за Вас дори един лист. В световен мащаб дигиталният печат бележи ръст с всяка година, въпреки твърденията, че печата бива изместен от компютрите и смартфоните.

В рекламен център „Контраст“ използваме дигитални печатни преси от производствен клас на Konica Minolta с качество на печат 1200 x 1200 dpi/10bit, познаваме технологичните процеси и ще Ви предложим ефектни крайни продукти.
Можете да разгледате продуктите, които произвеждаме в секцията ни Продукти.

Защо да изберете дигитален печат от „Контраст“?

  • Ние сме гъвкави. Няма изисквания за минимални количества. Можете да поръчате тиражи от един брой до стотици бройки, благодарение на технологиите за дигитален печат, с които разполагаме.
  • Разнообразни довършителни операции. Имаме оборудване и екип, който може да се справи със сложни полиграфически изделия. От обикновени визитки до луксозни каталози с твърди корици и нестандартни печатни продукти.  Различни видове подвързване, скрепване с капси и болтове, ефектни ламинати, създаващи усещане за луксозност на изделието и др.
  • Голямо разнообразие от медии за печат. Цветни и структурни картони, релефни картони, самозалепващи материали или синтетична хартия. Това са само част от медиите, които поддържаме.
  • Персонализирани печатни продукти. Всяко копие от Вашата поръчка може да бъде с различна информация като име, номер, изображение, адрес, баркод и др.
  • Печат на книги в малки тиражи (печат при поискване). Ако имате нужда дори от един екземпляр, изберете услугите на Копирен и рекламен център „Контраст“.

Ако искате да направите запитване за даден печатен продукт, можете да го направите тук.

Ако имате въпроси, моля свържете се с нас. С удоволствие нашият екип ще Ви насочи към най-подходящото от технологична гледна точка решение.

Големите идеи изискват брилянтни цветове. Реализирайте ги.


Намерете ни

Адрес:
9002 Варна,
бул. "Чаталджа" 20, вх.В, офис 14

Тел.: 052 602691

e-mail:office@contrast-bg.com

Работно време:
Понеделник - Петък: 09:00 до 18:00
Събота и Неделя: Почивни дни